Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Specialist Ouderengeneeskunde Revalidatie & Herstel Zgao 24-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Specialist Ouderengeneeskunde Revalidatie & Herstel

Wil je graag aan de slag als Specialist Ouderengeneeskunde Revalidatie & Herstel in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Zgao is op zoek naar een Specialist Ouderengeneeskunde Revalidatie & Herstel. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 6416 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Specialist Ouderengeneeskunde Revalidatie & Herstel te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Specialist Ouderengeneeskunde

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

24 – 36 uur

Salaris

6416 – 9487 euro

Solliciteren op de functie van Specialist Ouderengeneeskunde Revalidatie & Herstel

Klinkt deze vacature als Specialist Ouderengeneeskunde Revalidatie & Herstel voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Zgao. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Specialist Ouderengeneeskunde Revalidatie & Herstel tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Specialist Ouderengeneeskunde Revalidatie & Herstel Zgao 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures