Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Secretary CO-Determination Council & Educational Hotelschool Den Haag 25-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Secretary CO-Determination Council & Educational

Wil je graag aan de slag als Secretary CO-Determination Council & Educational in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Hotelschool Den Haag is op zoek naar een Secretary CO-Determination Council & Educational. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van 3370 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Secretary CO-Determination Council & Educational te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Management Assistent

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

3370 – 4582 euro

Solliciteren op de functie van Secretary CO-Determination Council & Educational

Klinkt deze vacature als Secretary CO-Determination Council & Educational voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 24-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Hotelschool Den Haag. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Secretary CO-Determination Council & Educational tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Secretary CO-Determination Council & Educational Hotelschool Den Haag 25-05-2024

Bekijk nog meer vacatures