Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Sales Engineer Page Personnel 24-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Sales Engineer

Wil je graag aan de slag als Sales Engineer in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Page Personnel is op zoek naar een Sales Engineer. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Sales Engineer te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een sterke affiniteit met techniek en commercie. Je hebt aantoonbare ervaring als verkoper binnendienst in een technische werkomgeving, bij voorkeur in de HVAC-sector. Je hebt kennis van het beheer van klantendatabestanden en kunt goed overweg met Microsoft Office, waaronder Outlook, PowerPoint, Word en Excel. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Je herkent jezelf in de volgende competenties: communicatief vaardig, luisterend vermogen, doorzettingsvermogen, adviserend, onderhandelaar, technisch onderlegd, resultaatgericht en creatief in het bedenken van oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Sales Engineer

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Elektronica, Techniek

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

3500 – 4000 euro

Solliciteren op de functie van Sales Engineer

Klinkt deze vacature als Sales Engineer voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Page Personnel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer 31307999078. De website van Unknown is http://www.pagepersonnel.nl. Je kan je voor deze vacature als Sales Engineer tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Sales Engineer Page Personnel 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures