Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Projectassistent NICAS Rijksmuseum 22-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Projectassistent NICAS

Wil je graag aan de slag als Projectassistent NICAS in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Rijksmuseum is op zoek naar een Projectassistent NICAS. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 2963 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Projectassistent NICAS te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wat breng jij mee?
Jij bent meer dan alleen een organisator; je bent een cruciale schakel in het behoud van ons cultureel erfgoed. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt, waarbij jij communicatief sterk onderlegd bent. In deze rol is het belangrijk dat je goed kan samenwerken, waardoor onze experts zich kunnen richten op het behoud en de studie van kunst en wetenschap. We vragen verder van jou:

 • Aantoonbare organisatie-ervaring. Jij voelt je thuis en op je best als je mag plannen en organiseren. Jij weet alles tot in de puntjes te regelen. Met jou loopt alles op rolletjes en je ziet geen details over het hoofd. Je weet hoe dingen werken, ziet werk liggen en bent proactief. Je trekt zaken naar je toe wanneer dat moet met procesbewaking; hier zijn jouw projectmanager skills belangrijk. Je weet mensen te chasen, op de juiste manier te informeren en te updaten, en weet hoe je processen bewaakt.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels; je notuleert, houdt de website up-to-date en verzorgt nieuwsbrieven en andere communicatie-uitingen.
 • Uitstekende beheersing van Microsoft Office.
 • Je bent digitaal onderlegt, zodat je weet (uiteraard valt dit te leren) hoe om te gaan met WordPress en mailChimp.

Wat krijg je ervoor terug?
Als Projectassistent NICAS krijgt je de kans om voor en achter de schermen van een groot, internationaal georiënteerd museum met gedreven vakmensen samen te werken. Daarnaast bieden we:
 • Een bruto maandsalaris van € 2.963,- tot € 3.763,- per maand op basis van 36 uur (schaal 08 van de museum cao).
 • Je inzet wordt beloond, ook buiten standaard werktijden. Je ontvangt dan ook onregelmatigheidstoeslagen, in lijn met de museum cao.
 • Naast de toeslagen uit de museum cao geven we je voor het werken in het weekend tussen 7:30 en 20:00 nog eens 20% weekendtoeslag.
 • 8% vakantietoeslag en 3,4% eindejaarsuitkering.
 • Een contract voor bepaalde tijd (met uitzicht op verlenging).
 • De vrijheid om thuiswerken en op kantoor werken af te wisselen, inclusief een budget om jouw thuiswerkplek naar wens in te richten.
 • Een volledige ov-reiskostenvergoeding vanaf 5 km (tot maximaal € 345,-). De kosten die je maakt als jij je fiets op het station in een bewaakte fietsenstalling zet worden ook volledig vergoed.
 • Na je proeftijd ontvang je een Museumkaart met onbeperkte toegang tot 450 musea in Nederland. In het Rijksmuseum ben je (tijdens openingstijden) altijd welkom met 1 gratis introducé.
 • Deelname aan verschillende events en sportactiviteiten, zoals de Rijksrun en ons zomer- en winterfeest.

Enthousiast?
Maak er direct werk van en solliciteer uiterlijk 10 juni 2024 via het sollicitatieformulier op onze website. Het sollicitatieproces verloopt als volgt:
 1. Na ontvangst van je cv en motivatie gaan we voor je aan de slag.
 2. Zien we een match? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek op 18 juni.
 3. Is dit gesprek ook positief? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek.
 4. Zijn we beiden enthousiast? Dan krijg je van ons een aanbod.

Heb je nog inhoudelijke vragen? Benjamin Rous (Coördinator Nicas) geeft graag antwoord via b.rous@nicas-research.nl of 020-674 7360.

Let op: wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling die via de website van het Rijksmuseum zijn ingediend. Sollicitaties per mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Projectassistent

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Kunst/Cultuur/Entertainment

Contract uren

24 – 24 uur

Salaris

2963 – 3763 euro

Solliciteren op de functie van Projectassistent NICAS

Klinkt deze vacature als Projectassistent NICAS voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 11-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Rijksmuseum. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres b.rous@nicas-research.nl en telefoonnummer 020-674 7360. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Projectassistent NICAS tot Benjamin Rous.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures abcoude
 2. Projectassistent NICAS Rijksmuseum 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures