Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Monteur Technische Dienst (ploegendienst) VNOM 23-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Monteur Technische Dienst (ploegendienst)

Wil je graag aan de slag als Monteur Technische Dienst (ploegendienst) in Amsterdam-Duivendrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

VNOM is op zoek naar een Monteur Technische Dienst (ploegendienst). Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Monteur Technische Dienst (ploegendienst) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Technische Dienst

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2500 – 2500 euro

Solliciteren op de functie van Monteur Technische Dienst (ploegendienst)

Klinkt deze vacature als Monteur Technische Dienst (ploegendienst) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot VNOM. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres nick.staakman@vnom.nl en telefoonnummer 020-3038899. De website van Unknown is https://www.vnom.nl. Je kan je voor deze vacature als Monteur Technische Dienst (ploegendienst) tot De heer N.S.R. Staakman De heer N.S.R. Staakman.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Monteur Technische Dienst (ploegendienst) VNOM 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures