Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Meewerkstage Medewerker Facilitaire Dienstverlening MBO Gemeente Amsterdam 24-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Meewerkstage Medewerker Facilitaire Dienstverlening MBO

Wil je graag aan de slag als Meewerkstage Medewerker Facilitaire Dienstverlening MBO in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Gemeente Amsterdam is op zoek naar een Meewerkstage Medewerker Facilitaire Dienstverlening MBO. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van 1020 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Meewerkstage Medewerker Facilitaire Dienstverlening MBO te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Housekeeping

Dienstverband

Stage

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Afval en milieu

Contract uren

16 – 32 uur

Salaris

1020 – 1020 euro

Solliciteren op de functie van Meewerkstage Medewerker Facilitaire Dienstverlening MBO

Klinkt deze vacature als Meewerkstage Medewerker Facilitaire Dienstverlening MBO voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Gemeente Amsterdam. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Meewerkstage Medewerker Facilitaire Dienstverlening MBO tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Meewerkstage Medewerker Facilitaire Dienstverlening MBO Gemeente Amsterdam 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures