Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Medewerker Groepsreserveringen (Booking Office Agent Stayokay 24-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker Groepsreserveringen (Booking Office Agent

Wil je graag aan de slag als Medewerker Groepsreserveringen (Booking Office Agent in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Stayokay is op zoek naar een Medewerker Groepsreserveringen (Booking Office Agent. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker Groepsreserveringen (Booking Office Agent te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Reserveringen

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Sport/Recreatie/Toerisme

Contract uren

32 – 38 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Medewerker Groepsreserveringen (Booking Office Agent

Klinkt deze vacature als Medewerker Groepsreserveringen (Booking Office Agent voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Stayokay. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Medewerker Groepsreserveringen (Booking Office Agent tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Medewerker Groepsreserveringen (Booking Office Agent Stayokay 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures