Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Management assistent Randstad 27-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Management assistent

Wil je graag aan de slag als Management assistent in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Management assistent. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 27 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Management assistent te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Management Assistent

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

27 – 27 euro

Solliciteren op de functie van Management assistent

Klinkt deze vacature als Management assistent voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 27-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres recruitment.amsterdam@nl.randstad.com en telefoonnummer Team Recruitment Gemeente Amsterdam. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Management assistent tot Team Recruitment Gemeente Amsterdam Team Recruitment Gemeente Amsterdam.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Management assistent Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures