Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Kostendeskundige Brunel Nederland B.V. 24-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Kostendeskundige

Wil je graag aan de slag als Kostendeskundige in Delft? Bekijk dan snel deze vacature.

Brunel Nederland B.V. is op zoek naar een Kostendeskundige. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Kostendeskundige te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je aan de volgende functie-eisen te voldoen: • Ten minste een afgeronde HBO-opleiding in een relevante richting, zoals Civiele Techniek of Bedrijfskunde;
• Kennis en ervaring binnen de civiele techniek;• Minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare rol als Calculator en/of Kostendeskundige;
• Goede beheersing van de Nederlandse (én bij voorkeur ook de Engelse) taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Kostendeskundige

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Bouw/Installatie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Kostendeskundige

Klinkt deze vacature als Kostendeskundige voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Brunel Nederland B.V.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres t.grootscholte@brunel.net en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Kostendeskundige tot - Brunel Delft.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Kostendeskundige Brunel Nederland B.V. 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures