Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Junior FEC Analist Brunel Nederland B.V. 24-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Junior FEC Analist

Wil je graag aan de slag als Junior FEC Analist in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Brunel Nederland B.V. is op zoek naar een Junior FEC Analist. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Junior FEC Analist te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Bachelor diploma in een relevant vakgebied zoals Criminologie, Rechten of Bedrijfskunde. Tevens beschik je over kennis van financiële criminaliteit en wet- en regelgeving. Heb je een analytisch vermogen en oog voor detail. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. En ben je een teamspeler met een proactieve instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Analist Luchtvervuiling

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Banken/Financiële dienstverlening

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Junior FEC Analist

Klinkt deze vacature als Junior FEC Analist voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Brunel Nederland B.V.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres m.schoonhoff@brunel.net en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Junior FEC Analist tot - Brunel Amsterdam.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Junior FEC Analist Brunel Nederland B.V. 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures