Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Junior Accountmanager Brunel Nederland B.V. 23-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Junior Accountmanager

Wil je graag aan de slag als Junior Accountmanager in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Brunel Nederland B.V. is op zoek naar een Junior Accountmanager. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Junior Accountmanager te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau. Daarnaast zien wij graag ook een aantal competenties terug om een succesvolle junior accountmanager te worden bij Brunel: Je bent ondernemend, nieuwsgierig en communicatief sterk. Leergierig en proactief.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Accountmanager

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Verzekeringen/Assurantiën

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Junior Accountmanager

Klinkt deze vacature als Junior Accountmanager voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Brunel Nederland B.V.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres s.willekes@brunel.net en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Junior Accountmanager tot - Brunel Amsterdam.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Junior Accountmanager Brunel Nederland B.V. 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures