Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature HR medewerker Randstad 27-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature HR medewerker

Wil je graag aan de slag als HR medewerker in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een HR medewerker. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3300 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als HR medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Hr Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3300 – 3300 euro

Solliciteren op de functie van HR medewerker

Klinkt deze vacature als HR medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres hr.nw@nl.randstad.com en telefoonnummer 06-12104960 of 06-82106874. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als HR medewerker tot Josephine Strijker & Merel Toornend Josephine Strijker & Merel Toornend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. HR medewerker Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures