Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Compliance Adviseur Brunel Nederland B.V. 24-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Compliance Adviseur

Wil je graag aan de slag als Compliance Adviseur in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Brunel Nederland B.V. is op zoek naar een Compliance Adviseur. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Compliance Adviseur te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Een afgeronde universitaire studie, bijvoorbeeld Rechten of een andere relevante studie voor Compliance. Het is een pre als je de Leergang Pensioenrecht hebt gevolgd en jezelf Certified Pension Lawyer/Consultant (CPL/CPC) mag noemen:

  • Kennis van zorgplicht, productontwikkeling, SIRA en ISAE 3402.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent goed in het vertalen van wetgeving naar concrete adviezen. Als specialist ben je niet alleen theoretisch goed onderlegd, maar ook in staat om deze kennis te operationaliseren voor de business, zodat je adviezen goed toepasbaar zijn.
  • Je werkt zorgvuldig en bent in staat je eigen werk op een natuurlijke wijze direct goed vast te leggen, zodat zich al werkende een aantoonbare audit trail vormt.
  • Je werkt graag samen: je bent zacht op de persoon, hard op de inhoud. Je bent goed in het verbinden en overtuigen van mensen.
  • Eigenaarschap nemen, verantwoordelijkheidsgevoel uitdragen en lef tonen zijn eigenschappen waar wij veel waarde aan hechten.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Adviseur Risicomanagement

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Banken/Financiële dienstverlening

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Compliance Adviseur

Klinkt deze vacature als Compliance Adviseur voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Brunel Nederland B.V.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres m.schoonhoff@brunel.net en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Compliance Adviseur tot - Brunel Amsterdam.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Compliance Adviseur Brunel Nederland B.V. 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures