Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Commercieel medewerker met een passie voor auto's Work-On 22-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Commercieel medewerker met een passie voor auto's

Wil je graag aan de slag als Commercieel medewerker met een passie voor auto's in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Work-On is op zoek naar een Commercieel medewerker met een passie voor auto's. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Commercieel medewerker met een passie voor auto's te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Commercieel Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3400 euro

Solliciteren op de functie van Commercieel medewerker met een passie voor auto's

Klinkt deze vacature als Commercieel medewerker met een passie voor auto's voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Work-On. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres sophie.hallen@work-on.nl en telefoonnummer 020-7163853. De website van Unknown is https://www.work-on.nl/vacature/commercieel-medewerker-met-een-passie-voor-autos-amsterdam-sh0222004100/?utm_campaign=WOT15682-2&utm_medium=feed-cpc&utm_source=nationalevacaturebank?utm_campaign=WOT15682-2&utm_medium=feed-cpc&utm_source=nationalevacaturebank. Je kan je voor deze vacature als Commercieel medewerker met een passie voor auto's tot Sophie Hallen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Commercieel medewerker met een passie voor auto’s Work-On 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures