Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Acquirerend Redacteur Geschiedenis Amsterdam University Press (Amsterdamse Universitaire Pers) AUP 22-05-2024

Redactie Abcoudenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Abcoude beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Acquirerend Redacteur Geschiedenis

Wil je graag aan de slag als Acquirerend Redacteur Geschiedenis in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Amsterdam University Press (Amsterdamse Universitaire Pers) AUP is op zoek naar een Acquirerend Redacteur Geschiedenis. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Acquirerend Redacteur Geschiedenis te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Uitgever

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Media/Uitgeverijen/TV

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Acquirerend Redacteur Geschiedenis

Klinkt deze vacature als Acquirerend Redacteur Geschiedenis voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Amsterdam University Press (Amsterdamse Universitaire Pers) AUP. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Acquirerend Redacteur Geschiedenis tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Abcoude komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Abcoude, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures abcoude
  2. Acquirerend Redacteur Geschiedenis Amsterdam University Press (Amsterdamse Universitaire Pers) AUP 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures